Mami si Bebe Iarna 2018


Targul online „Mami si Bebe” Editia Iarna 2018 este in desfasurare! Pentru a beneficia de produsele oferite Gratuit, plasati comanda dvs la oricare dintre Expozanti in perioada 15 decembrie – 15 februarie.

Visual Pagina

Dragi gravidute si mamici, iata cum intrati in posesia Cadoului: Plasati o comanda in perioada 15 decembrie 2018 – 15 Februarie 2019, la oricare dintre Expozanti. Au pregatit Reduceri si Oferte speciale! Va rugam sa ne scrieti apoi la e-mail editor@amnascutacolo.ro urmatoarele informatii: numele si prenumele, adresa si numarul de telefon, expozantul de la care ati comandat si detalii despre comanda plasata. Imediat ce comanda dvs este livrata cu succes vom expedia Cadoul. Livrarea Cadoului este gratuita! Cadoul prezentat este disponibil in limita stocului disponibil. In cazul epuizarii, componenta sa poate suferi modificari, iar acestea vor fi anuntate in aceasta pagina de indata.

expozanti Targ Iarna2018banner 1032571 1280

 

Oferta speciala in cadrul Targului „Mami si Bebe”: 10% REDUCERE la orice carucior care nu are deja o reducere (vezi toate modelele de carucioare AICI) si 10% REDUCERE la pernele pentru gravide si bebelusi 3 in 1, patuturile din lemn si lenjeriile de patut din 5 piese, toate marca BabyNeeds (vezi aceste produse, AICI). Pentru detalii ne puteti scrie la office@babyneeds.ro

De toate pentru pitici si ale lor mamici: Magazinul online Babyneeds.ro ofera mamicilor si prichindeilor siguranta, confort, calitate superioara, preturi accesibile oricarui buget, diversitate de produse si producatori de renume, devenind astfel un partener ideal pentru orice familie. Patuturile marca BabyNeeds pot fi cu laterala culisanta, cu sertar sau simple, somiera tuturor modelelor putand fi reglata pe 3 inaltimi diferite. Patuturile sunt tratate cu vopsele si lacuri ecologice pe baza de apa conform normelor si reglementarilor Europene, astfel ca nu reprezinta niciun pericol pentru sanatatea celui mic. Pernele pentru gravide si lenjeriile de patut sunt din bumbac 100%, fabricate in Romania.
Daca veti avea nevoie sa utilizati ambele vouchere, va rugam sa plasati 2 comenzi diferite. In situatia in care va veti califica pentru transport gratuit, vom tine cont de suma celor 2 comenzi, astfel ca la comenzi de peste 300 lei, in limita a 5 kg, Transportul este Gratuit, indiferent de localitate, iar sub 300 lei, costul este 17 lei, in limita a 5 kg (Bucuresti + alte localitati). Multumim!
banner 1032571 1280

 

Oferta speciala in cadrul Targului „Mami si Bebe”: Preturi reduse la urmatoarele produse, valabile doar pentru clientii targului!

Scaun auto Chicco Cosmos (0-18kg), disponibil in 3 nuante – doar 449 lei!
Scaun auto Chicco Gro-up (9-36 kg), disponibil in 3 nuante – doar 449 lei!
Scaun auto Chicco Key 2-3 (15-36 kg), disponibil in 2 nuante – doar 449 lei!

Preturile de mai sus nu vor fi afisate pe site-ul Chicco.ro, de aceea va rugam sa plasati comanda la adresa de e-mail info@chicco.ro, mentionand la subiect „oferta speciala AmNascutAcolo-Targul Mami si Bebe”.
banner 1032571 1280

 

Oferta speciala in cadrul Targului „Mami si Bebe”: AnneBebe – CameraBebelusului ofera 5% REDUCERE la orice produs sau pachet de mobilier achizitionat din magazinul www.CameraBebelusului.ro, prin aplicarea codului AMN5 in cosul de cumparaturi, la plasarea comenzii.

Camera Bebelusului reprezinta locul ideal pentru proaspetii si viitorii parinti, oferind mobila de calitate superioara, decoratiuni atractive, si accesorii de poveste pentru camerele micutilor vostri.
banner 1032571 1280

 

Oferta speciala in cadrul Targului „Mami si Bebe”: Pret REDUS pentru pachetul „Premium”, de la Biogenis.

Vrei sa te simti mai usurata stiind ca ai ales exact ce trebuia pentru copilul tau? Si sa te simti in siguranta alaturi de un partener puternic care sa iti asigure linistea de care ai nevoie? Ca sa eviti disconfortul sau neplacerile create de o solutie neputincioasa chiar la momentul in care copilul tau ar avea nevoie de un tratament salvator, Biogenis iti ofera acum pachetul ce iti va aduce implinirea stiind ca poti sta linistita sa iti cresti copilul in deplina siguranta. Nu vei plati 30.000 euro pentru a-ti gasi celule stem compatibile in caz de nevoie si nici chiar 6.000 euro daca ai nevoie de celule stem mezenchimale compatibile, ai ocazia unica acum de a avea propriile celule stem la 4.880 lei!

Si pentru ca esti pe AmNascutAcolo.ro, beneficiezi de un pret cu totul special, redus cu 30%, doar 3.416 lei, pentru pachetul “Premium”, care contine:

– KIT de recoltare;
– Concentrat de celule stem;
– Crioprezervare concentrat de celule stem in doua recipiente, pentru doua utilizari;
– Crioprezervare portiune de cordon ombilical;
– Individualizare Gelatina Wharton (invelisul interior al cordonului ombilical).
– Prelucrare, izolare si extragere celule stem mezenchimale din cordonul ombilical (ultima faza posibila de prelucrare a cordonului ombilical)

Call Center: 021.528 02 02, callcenter@biogenis.ro, www.biogenis.ro. Nota: Oferta nu se cumuleaza cu pachetele, ofertele sau promotiile in curs pentru recoltarea de sange sau cordon cu Biogenis.
banner 1032571 1280

 

Oferta speciala in cadrul Targului „Mami si Bebe”: REDUCERI pe www.GSMnet.ro de pana la 90% la accesorii telefoane si tablete, powerbank-uri si alte gadgeturi inteligente: smartwatch-uri, cantare inteligente care arata procentul de grasime si multe altele!

Tehnologia moderna a evoluat considerabil in ultimii ani, ajungand astazi sa puna la dispozitia pasionatilor de gadget-uri nenumarate dispozitive compacte si eficiente care completeaza multe dintre nevoile mamicilor si nu numai. GSMnet.ro este un magazin online cu un portofoliu de peste 100 000 de produse, din categoriile accesorii telefoane si tablete cat si o gama variata de gadgeturi inteligente care iti vor face viata mai usoara. Printre acestea se numara powerbank-uri capabile sa iti extinda durata de viata a bateriei telefonului, smartwatch-uri care iti monitorizeaza activitatea fizica, somnul si pulsul, cantare inteligente ce iti afiseaza procentul de grasime din organism; urmareste datele personale pe care le salveaza in memoria interna; afiseaza BMI (indicele masei corporale) si BMR (rata metabolica de baza) si multe altele. In perioada sarbatorilor pe GSMnet.ro ninge cu reduceri de pana la 90% la cele mai populare produse. Intra sa te convingi!
banner 1032571 1280
banner dec 2018 reduceri 50 1160x200px

Oferta speciala in cadrul Targului „Mami si Bebe”: REDUCERI de pana la 50% la mobilier: coltar de bucatarie, mobila pentru living, biblioteca, birou, cuier, etajera, masuta cafea, mobila de bucatarie, mobila pentru dormitorul copiilor, perna decorativa, saltea, set canapele, scaune tapitate, si multe altele. Puteti vedea oferta completa pe site-ul Elvila, AICI.

Elvila a fost infiintata in 1990 si este una dintre principalele companii producatoare de mobila din Romania. Produsele de mobilier Elvila pot fi vazute si cumparate din show-room, localizat pe str. Siriului nr.74-76 Sector 1, Bucuresti, sau online pe www.Elvila.ro
banner 1032571 1280
banner gift card ABC 1160x200px

Oferta speciala in cadrul Targului „Mami si Bebe”:
Ofera bucurie acvatica celor dragi!

Silver Gift Card – 150 lei. Beneficiati de:
* 1 Sedinta de Educatie Acvatica, instructor individual;
* 1 invitatie la un eveniment organizat de Salina ABC in luna Ianuarie sau Februarie;

Golden Gift Card – 200 lei. Beneficiati de:
* 1 Sedinta de Educatie Acvatica, instructor individual;
* 2 invitatii la un eveniment organizat de Salina ABC in luna Ianuarie sau Februarie;
* 2 sedinte de salinoterapie in Salina ABC (fiecare de o ora) pentru 2 adulti si un copil;

Premium Gift Card – 350 lei. Beneficiati de:
* 2 Sedinte de Educatie Acvatica, instructor individual;
* 1 invitatie la un eveniment organizat de Salina ABC in luna Ianuarie sau Februarie;
* 2 sedinte de salinoterapie in Salina ABC (fiecare de o ora) pentru 2 adulti si un copil;

Acvatic Bebe Club a fost creat din pasiunea pentru bebelusi si pentru mediul acvatic, este un loc sigur, special, intim si relaxant, unde cei mici pot socializa, experimenta si invata in siguranta, alaturi de instructori specializati, in conditii maxime de igiena, ABC-ul educatiei acvatice. Printre beneficiile sedintelor de educatie acvatica amintim: satisfacerea nevoii de miscare a bebelusului, cresterea si dezvoltarea fizica si psihica armonioasa, imbunatatirea capacitatilor aparatului locomotor, cardiovascular si respirator. Ne puteti contacta la telefon 0742 745 367.
banner 1032571 1280
banner salina reducere 10 suta 1160x200 01

Oferta speciala in cadrul Targului „Mami si Bebe”: REDUCERE de 10% la orice abonament de salinoterapie achizitionat pana la 31 ianuarie 2019. Imbunatateste imunitatea in sezonul rece! Ne puteti scrie la e-mail salina@acvaticbebeclub.ro sau ne puteti suna la numerele 031.43.82.882 / 0733.809.377.

La Salina by ABC, copiii din Bucuresti si nu numai se pot bucura de salinoterapie, cea mai buna alternativa sanatoasa si 100% naturala pentru tratarea problemelor respiratorii ale copiilor. Salina foloseste sare de Himalaya si sare din mina Praid. Pentru detalii va invitam sa accesati site-ul www.salinabyabc.ro!
banner 1032571 1280
integral copii

Oferta speciala in cadrul Targului „Mami si Bebe”: Leonardo, mascota noastra, te invita sa cumperi Pachetele de Carti pentru copii, disponibile la preturi reduse AICI! Toate cartile pentru copii din portofoliul noastru sunt prezentate pe www.IntegralPentruCopii.ro

Editura Integral este prezenta pe piata romaneasca din 1996. Este fondata si condusa de Costel Postolache, profesionist cu peste 25 de ani experienta in industria editoriala si il are ca Director Editorial pe Dan-Silviu Boerescu (Playboy, Tabu, Pro TV Magazin, Bucatarescu.ro). A fost desemnata la Gala Performantei 2015 drept cea mai dinamica editura din Romania.
banner 1032571 1280
integral adulti

Oferta speciala in cadrul Targului „Mami si Bebe”: De Sarbatori, gasiti putin timp pentru dumneavoastra si pentru micile placeri! Cateva minute de relaxare in compania unei cafele si a unei carti interesante vor fi binevenite. Cartile de colectie din portofoliul Editurii Integral sunt disponibile sub forma unor pachete speciale, la preturi reduse AICI!

Livrarea este gratuita pentru comenzile de peste 99 lei iar pentru comenzile cu valori mai mici taxa unica pentru livrare in toata tara este de doar 9,99 lei!

Editura Integral este prezenta pe piata romaneasca din 1996. Este fondata si condusa de Costel Postolache, profesionist cu peste 25 de ani experienta in industria editoriala si il are ca Director Editorial pe Dan-Silviu Boerescu (Playboy, Tabu, Pro TV Magazin, Bucatarescu.ro). A fost desemnata la Gala Performantei 2015 drept cea mai dinamica editura din Romania.
banner 1032571 1280

banner filmare botez

Oferta speciala in cadrul Targului „Mami si Bebe”: Filmarea Botezului la calitate Full HD DSLR. Pachetele speciale includ montaj, coperta si discuri personalizate, copie pentru nasi, videoclip. Va rugam sa consultati oferta noastra AICI.

IGI Mediavision se bazeaza pe riguroasa pregatire profesionala, experienta acumulata in decursul anilor, investitiile anuale in echipamente si o buna comunicare cu clientii. Oferim servicii de filmare nunti, filmare botez si filmare corporate. Captam momentele importante dar si emotiile intr-un mod profesionist, apoi realizam un montaj cinematic (asemanator filmului). Mai multe informatii despre noi pe www.filmarenunta.eu
banner 1032571 1280
cercetasi

Oferta speciala in cadrul Targului „Mami si Bebe”: Comandati online cartea „Cercetasii – Manual de dezvoltare al tanarului cetatean”, la pretul de 29 lei. O carte care a generat o miscare – cercetasia! Potrivita pentru varste de la 9 la 99 ani. Veti descoperi metode traditionale dupa care s-au ghidat generatii. Cercetasia inspira prin mesajul ei puternic de educatie prin aventura.
Principiile cercetasilor traditionali:
1. Cercetasul crede in Dumnezeu, respecta credinta celorlalti si isi iubeste patria;
2. Cercetasul nu minte si isi respecta cuvantul dat;
3. Cercetasul este curajos, plin de insufletire in orice imprejurare si prieten cu toti cercetasii;
4. Cercetasul este cuviincios si raspunde de faptele sale;
5. Cercetasul iubeste si ocroteste natura si animalele;
6. Cercetasul isi asculta si respecta parintii si indrumatorii;
7. Cercetasul este dornic de invatatura si la randul lui ii invata si pe altii;
8. Cercetasul este muncitor, modest si econom; respecta munca si proprietatea
9. Cercetasul duce o viata sanatoasa, este curat in gand, in vorba si in fapta;
10. Cercetasul se straduieste sa faca in fiecare zi o fapta buna, oricat de neinsemnata ar fi ea;

banner 1032571 1280

Data publicarii: Sâmbătă 15 Decembrie, 2018

Categorie: Targuri

Articole Similare

Targ 2018 Iarna

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook