Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Intrebare - Gabriela: Am si eu nevoie de un sfat, copilul meu s-a nascut cu putul decalotat, unii imi spun sa-l operez, altii imi spun sa nu umblu acolo, o parere, se poate? Multumesc!

Raspuns - Dr. Ana Stefanescu: Aspectul preputului nu mi se pare deloc periculos. Dar uneori acest aspect se poate asocia si cu o pozitie anormala a orificiului uretral, pe unde iese urina. Acesta, din pacate, nu se vede in poza. Daca este asa (situatie in care poarta numele de hipospadias), este nevoie de consult chirurgical pediatric si probabil de interventie chirurgicala. Altfel, daca orificul este central (in varful glandului, cum ar veni), este perfect si nu trebuie intervenit in nici un fel. Multa sanatate!

*imaginea atasata de mamica la aceasta intrebare nu a fost publicata pentru a pastra intimitatea copilului.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!