Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Raluca: Sarcina pierduta 30 saptamani (fat mort intrauterin - flux diastolic nul cordon ombilical). Mutatii Factor V si II - 20210G> A Factor 2 heterozigota; 1691G> A factor 5 neidentificata; mutatia fact 13 (V34L) heterozigota; PAI-1 675 4G heterozihota 844A> G genotip AG; MTHFR 677 C> T Neidentificata 1298A> C heterozigota. Pot indrazni sa raman insarcinata si sa sper ca voi duce sarcina la bun sfarsit?Trebuie urmat tratament cu Aspenter inainte de sarcina pana la confirmare sarcina si ulterior Clexane pana la sfarsit? Multumesc!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Ar trebui intr-adevar sa urmati un tratament cu aspirina in doza mica inainte de a ramane insarcinata si in timpul sarcinii, despre tratamentul cu anticoagulant injectabil nu ma pot pronunta decat in urma unui consult amanuntit. Analizele facute pana acum nu justifica insa ce vi s-a intamplat (exista multe alte persoane cu mutatii asemanatoare heterozigote pe anumiti factori care duc sarcinile la termen fara niciun tratament).

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!