Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Ana-Maria: Buna dimineata. Am si eu o intrebare. De doua zile mi s-au umflat picioarele foarte tare de la talpa pana la genunchi. Simt ca o greutate si abia ma tin pe ele. Cand ma ridic simt ca nu le pot controla. Ma doare si mijlocul, dandu-mi senzatia de ace multe pe sira spinarii pana sus sus, si durerea se lasa si pe coapse. Azi am facut temperatura 38,5 si m-am umflat si la fata un pic. Nu am mai avut astfel de probleme si nu stiu ce investigatii sa fac eu neavand asigurare medicala. Alaptez, am nascut acum 10 luni.

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Nu ma pot pronunta, pare serios ce imi relatati aici, ar trebui sa beneficiati de un consult medical cat se poate de repede.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!