MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Camelia: Am condoame de mai bine de 8 ani!!!! Pot duce la cancer????

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Imi pare rau, insa nu sunt sigur la ce va referiti atunci cand spuneti "condoame". Sfatul meu este sa mergeti la un consult ginecologic.

Camelia: Negi genitali (condoame), veruci, pot duce la cancer care este cauza lor ????

Dr. Silviu Istoc: Condiloamele genitale sunt cauzate de infectii persistente cu virusul HPV, insa cu tulpini care nu cauzeaza cancer. Acestea sunt cu transmitere pe cale sexuala. Sfatul meu este sa mergeti cat de repede la un consult ginecologic pentru a scapa de aceste excrescente inestetice.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!