MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Alina: Buna ziua, exista vreo metoda naturala sau nu, dar fara reactii adverse pentru declansarea menstruatiei cu cateva zile inainte de data normala a acesteia?

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Din pacate nu exista o metoda fiabila de a declansa menstruatia naturala mai devreme, ci numai de a o amana, cu ajutorul unor pastile cu progesteron. Acestea insa ar trebui luate doar la indicatia medicului, dupa un consult amanuntit.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!