Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Ana Maria: Buna ziua, in urma cu 8 luni am nascut pe cale naturala. De atunci am ramas cu dureri de burta si mijloc, ma simt obosita si uneori nu am pofta de mancare. Uneori la contact sexual am dureri foarte mici. Ce analize pot face pentru a depista motivul acestor indispozitii? Multumesc!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Ar trebui facute examene pentru depistarea unor eventuale infectii genitale laolalta cu o ecografie transvaginala.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!