Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Andreea: Buna ziua. Este normal ca dupa cele 6 saptamani dupa nasterea naturala sa inceapa sa-mi curga sange ca la menstruatie? Precizez ca alaptez.

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Dupa 6-8 saptamani de la nastere ar trebui sa nu mai curga nimic, iar menstruatia nu ar trebui sa apara in contextul alaptarii exclusiv la san. Faptul ca aveti sangerare destul de abundenta, ca la menstruatie, desi alaptati, nu este tocmai normal si ar trebui sa faceti un consult pentru a vedea ce s-a intamplat.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!