MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Intrebare - Raluca: Buna ziua! Am un baietel de 10 luni si pe data de 11.04 a fost depistat cu noua gripa tip A si cu laringele afectat de la rosu in gat. Am psihicul la pamant. Abia ma pot abtine sa nu cedez. Ati mai avut astfel de cazuri cu copii asa mici? Cum au trecut peste? In cat timp s-au vindecat de aceasta gripa? Baiatului i s-a dat Tamiflu si Eurespal si Cortizon pentru mucozitatile din gat si aerosoli.

Raspuns - Dr. Calin Mircea Metes: E internat ?

Intrebare - Raluca: Da. Este internat de pe data de 11.04.

Raspuns - Dr. Calin Mircea Metes: Stati linistita, va fi tratat cum trebuie, infectia cu virus gripal si laringita cu virus gripal se vindeca perfect. Numai alte posibile complicatii ridica probleme dar, gandim pozitiv, nu vor aparea!

Intrebare - Raluca: Da. Va multumim din suflet! Astazi plecam acasa. Suntem mult mai bine inca mai tusim putin si avem mucisori, dar suntem puternici si plini de viata. Multa sanatate tuturor!

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!