Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Intrebare - Adriana: Buna ziua, am si eu un baietel de 3 luni si 2 saptamani care iese afara doar o data la 4 sau 5 zile de consistenta moale, este alaptat la san si ma ingrijoreaza si faptul ca urina are un miros foarte intepator, ca si culoare nu s-a schimbat, ce trebuie sa fac in cazul acesta? Din ce cauza ar putea fi? Va multumesc frumos!

Raspuns - Dr. Calin Mircea Metes: La aceasta varsta e "normal" sa nu faca scaun decat la cateva zile mai ales daca e alaptat exclusiv la san. Mergeti la medic sa examineze copilul, eventual sa recomande examen de urina si urocultura, va va explica cum se recolteaza cu pungulita sterila.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!