Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Intrebare - Ella: Este adevarat ca Vigantolul are termen de valabilitate 1 luna? Este mai bun Vigantolul sau vitamina D pura?

Raspuns - Dr. Calin Mircea Metes: Vigantolul ESTE vitamina D pura termenul este doar unul comercial. Din cate stiu eu are valabilitate 3 sau 6 luni. Cititi cu atentie prospectul!

Raspuns - Andreea Rusu: Vigantol contine pe langa Vitamina D pura, intr-o cantitate mica si trigliceride cu lant mediu, dar nu reprezinta un pericol. Chiar daca termenul de valabilitate al produsului este de cateva luni, este bine ca dupa desfacere sa il utilizati maxim 30 de zile. Este un lucru bun pentru copil, faptul ca nu are conservanti si de aceea nu rezista mai mult.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!