MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Roxana: Buna ziua...am un baietel de aproape 8 luni si are probleme cu somnul, nu doarme nici ziua nici noaptea mai mult de jumatate de ora maxim o ora si asta doar leganat pe picioare. Nu exista nici o solutie sa il fac sa doarma macar 3 ore neintrerupte macar noaptea?

Raspuns - Andreea Rusu: Asigurati-va ca este intotdeauna foarte bine aerisita camera, ca cel mic inainte de somn este proaspat schimbat de pampers, hranit. Temperatura trebuie sa fie in jur de 24 grade, cand este prea cald copilul devine nelinistit. Daca alaptati, multi copii se linistesc atunci cand mamica alapteaza in pozitie orizontala, ei stau "la san" si astfel pot dormi impreuna cateva ore. De asemenea, exista copilasi care pot dormi linistiti numai daca alaturi de ei stau si parintii, in special mama. Nu sariti in nici o seara baita, pe langa necesitatea ce tine de igiena, este cunoscut faptul ca bebelusii sunt mult mai relaxati si somnorosi dupa baie. Astfel eliminati toti posibilii factori ce ar putea sa-i creeze disconfort in timpul somnului. Daca starea de neliniste persista, poate sfatul unui pediatru in urma unui control clinic in cabinet ar fi mai util.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!