Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Irina: Buna ziua! Am 30 ani si un baiat de 1 an si 6 luni. In urma cu cativa ani am luat anticonceptionale Desorelle si m-am simtit foarte bine cu ele. Acum dupa ce am nascut medicul ginecolog mi-a recomandat Logest. Precizez ca am dureri groaznice de cap si imi este rau mai tot timpul atunci cand le iau. As putea sa le iau tot pe cele care le-am luat inainte? Multumesc.

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Este clar ca Logest nu va prieste, puteti lua foarte bine Desorelle daca v-a fost bine cu ele.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!