Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Florentina: Buna ziua! Am 27 de ani si am bebe de 1 an si 2 luni si inca alaptez si vroiam sa intreb care este cea mai indicata metoda de contraceptie ... Ma gandesc la un sterilet?! Multumesc!!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Cel mai comod ar fi un sterilet, intr-adevar. Mai puteti lua contraceptive bazate doar pe progesteron, speciale pentru alaptare.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!