MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Stefania: Buna ziua, imi cer scuze pentru deranj, baietelul meu de 6 luni si 3 saptamani nu a facut caca de Sambata seara, a mancat mar cu biscuiti si lapte de la san. Ce as putea face sa il ajut sa isi goleasca stomacul. Multumesc mult.

Raspuns - Dr. Calin Mircea Metes: Trebuie examinat abdomenul de doctor, apoi se face indicatie.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!