MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Ancuta: Fetita mea de 2 luni, dupa fiecare masa varsa lapticul. Cateodata am impresia ca varsa tot ce a mancat. Este normal ?

Raspuns - Dr. Calin Mircea Metes: Nu este normal. Trebuie vazuta de medic, trebuie cantarita, trebuie vazut daca mananca suficient, mai ales trebuie stabilita cauza varsaturilor. Mergeti la medic azi!

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!