MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Ana Maria: Fiti amabili, am nascut un copil cu pseudoartroza tibie si peroneu drept. In urma recomandarilor ne-au pus sa alegem intre amputarea piciorului de la glezna sau numeroasele operatii pentru pseudoartroza dar si pentru alungirea tibiei pentru ca piciorul este mai scurt si ii lipsesc si doua degetele. In cazul amputarii piciorului de la glezna dispare si aceasta pseudoartroza?

Raspuns - Dr. Calin Mircea Metes: E important de stiut daca exista si alte malformatii asociate. Prof. Dr. Burnei este cea mai autorizata voce din Romania in stabilirea atitudinii terapeutice ulterioare. Succes!


Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!