Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Ana Maria: Buna seara. As dori sa ma ajutati cu un raspuns lamuritor. In urma cu o luna in saptamana 28 de sarcina am avut col deschis si contractii din 2 in 2 minute. Am fost internata si mi s-au administrat doze duble de No Spa si Diazepam. Dupa trei zile am fost externata cu tratament Arefam si cate doua supozitoare Uscosin seara. Dupa tratament am revenit la control mi s-a spus: colul este inchis si nu voi naste. Acum am 33 de saptamani m-am internat cu contractii ce e drept mai rare dar foarte dureroase mi s-a recomandat acelasi tratament insa contractiile nu inceteaza si pierd din dopul gelatinos dupa fiecare urinare. Uneori e transparent uneori e galbui si mai grosut. Imi puteti spune daca e posibil sa se declanseze travaliul curand? Precizez ca chiar si atunci cand am perfuzie contractiile nu inceteaza fiind la 10 minute distanta. Va multumesc!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Daca la perfuziile cu No Spa si Diazepam exista contractii ar trebui incercata o perfuzie cu Gynipral. Daca si la Gynipral sunt contractii atunci este posibil sa se declanseze travaliul.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!