Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Intrebare - Ana Maria: Fiti amabil, am fost internata in spital pentru contractii. Sunt insarcinata in 28 saptamani, mi s-a facut No Spa si Diazepam iar apoi am fost externata cu tratament de Uscosin supozitoare doua seara, doar trei zile si ovule Arefam insa contractiile persista si sunt accentuate dupa aplicarea tratamentului. Ce ar trebui sa fac? Precizez faptul ca dupa fiecare urinare pierd cantitati din dopul gelatinos.

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Daca aveti contractii persistente ar trebui sa fiti internata cu tratament perfuzabil continuu. Totusi contractiile ar trebui sa fie confirmate de medic, la fel si pierderea de dop gelatinos, pentru ca uneori puteti crede ca aveti contractii cand aveti poate cu totul alte dureri. Ar trebui sa se masoare si colul uterin, pentru ca daca este scurt ar trebui sa se inceapa un tratament pentru grabirea maturarii pulmonare fetale.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!