Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Diana: Buna! Am si eu o intrebare. Am o fetita de doi ani jumate si ne mai dorim inca un copil. Tin sa mentionez ca am ciclu neregulat. De trei luni incercam sa facem bebe dar nu raman gravida. Cu fetita am ramas foarte usor insarcinata. Noi suntem momentan in Germania si nu am programare decat peste doua luni la ginecolog. Am facut analizele de sange si totul e ok. Credeti ca am sanse sa raman insarcinata? Multumesc mult!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Este un pic prematur sa vorbim despre infertilitate dupa doar 3 luni, primele semne de intrebare apar de obicei dupa 6 luni de incercari nereusite. Chiar daca prima oara ati ramas imediat insarcinata nu inseamna ca acum este o problema, poate ca este nevoie de un pic mai multa rabdare. Totusi nu este o greseala faptul ca ati inceput sa faceti investigatii din timp, uneori pot sa apara afectiuni ascunse care sa duca la subfertilitate. Personal cred ca sansele de a ramane insarcinata sunt foarte mari, trebuie doar atitudine pozitiva si inca 3 luni de incercari.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!