Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Ana: Buna seara, sunt insarcinata a patra oara am 23 de saptamani si de trei zile am avut scaune foarte moi apoi au incetat si au aparut contractii la interval de 20 minute si tin cate doua minute ca durata. Iar cand zic contractii ma refer la dureri de spate de pelvis si senzatie de urinat si de scaun insa cand ma duc la toaleta ma duc degeaba iar cand stau asezata pe toaleta simt o presiune foarte mare in zona pelvisului. As dori sa stiu daca risc sa nasc prematur. Precizez faptul ca primul copil l-am nascut la 36 saptamani, al doilea la 40 saptamani si al treilea la 38 saptamani insa la ultimii doi am avut risc de nastere prematura si am facut tratament. Daca se declanseaza travaliul acum intre 24 si 28 saptamani poate trai? Am uitat sa va zic ca am si o scurgere gelatinoasa transparenta si apare dupa aceste contractii. Va multumesc!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Din cate imi spuneti riscul de nastere prematura este foarte ridicat. Este necesar sa va consulte imediat un medic in regim de urgenta si sa verifice colul uterin, in cazul in care este nevoie sa poata interveni cu un tratament. Din pacate fatul la 23 saptamani are sanse minime de supravietuire.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!