Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Nicoleta: Buna ziua am si eu o problema. Am nascut de curand si mi-a murit bebele la 7 luni si 2 saptamani. Am avut infectie, mi-a taiat din uter. La ovare nu a umblat. Mai pot ramane insarcinata, este ce as vrea sa stiu. Multumesc!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Din ceea ce spuneti inteleg ca a fost necesara o interventie pe uter. De obicei interventiile pe uter post nastere se asociaza cu pierderea ulterioara a capacitatii reproductive, adica imposibilitatea de a mai ramane insarcinata. Totusi, acest amanunt ar fi trebuit sa fie lamurit de catre medici la externare.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!