MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Diana: Buna seara, am o problema foarte mare: am 29 de ani si nu am avut niciodata menstruatie decat cu ajutorul anticonceptionalelor, am fost trimisa la Ginecologie apoi la Endocrinologie pentru ca mi s-a spus ca nu am ce face la ginecologie si am fost diagnosticata cu insuficienta ovariana, imi doresc foarte mult sa am un copil si va rog din suflet sa ma ajutati sa ma indrumati cum sa fac?? Va multumesc cu respect!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Insuficienta ovariana din pacate este echivalenta cu rezerva ovariana absenta, asta inseamna ca nu mai sunt ovule deci implicit nu se mai poate obtine o sarcina prin 'forte proprii'. Totusi, exista cateva modalitati prin care se poate obtine o sarcina cu ovocite de la donatoare insa. Ar fi copilul dvs. din punct de vedere biologic, insa nu si genetic. Pentru confirmarea diagnosticului de insuficienta ovariana si pentru discutii in legatura cu o eventuala sarcina puteti veni la un consult.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!