MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Laura: Buna seara. Am un baietel de 6ani. La un control, a fost diagnosticat cu testicoli flotanti. In ultimele luni au coborat in scrot, mai ales la baita sau cand este foarte relaxat, in rest apar si dispar. Va fi nevoie de operatie? Va multumesc!

Raspuns - Dr. Calin Mircea Metes: Testicolii flotanti nu reprezinta nici o problema atata timp cat ei coboara in scrot. Nu e necesara nici o interventie chirurgicala pentru ca....nu avem ce opera.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!