Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Gabriela: Buna ziua. Am fost operata de extrauterina si nu am ovarul drept as vrea sa stiu daca pot sa raman insarcinata ceea ce-mi doresc, si ce pot sa fac.

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Am nevoie de cateva informatii: pe ce parte a fost sarcina, daca la operatie au scos trompa uterina, din ce cauza nu mai aveti ovarul drept (de obicei la extrauterina se scoate trompa nu ovarul). E usor confuza intrebarea. In principiu daca mai aveti pe vreo parte ovar si trompa prezente puteti ramane insarcinata. Pentru a va asigura ca trompa ramasa este permeabila ar trebui sa faceti o histerosalpingografie ( verificare ).

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!