Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Carmen: Buna seara, am un bebelus de 4 luni care a inceput sa tuseasca. In prima zi a tusit de vreo 4 ori sec si scurt (nu reprize lungi,sufocante) iar a 2-a zi sa zic de 10 ori ceva mai puternice. Am fost la doctor si nu pareau prea convinsi ce diagnostic sa puna...i-au dat Cefort injectabil, niste picaturi pentru nas preparate de ei, aerosoli si albastru de metil in gura.

Nu are febra, nu tuseste decat de o zi, nu des si nu foarte puternic. Avea putini mucisori dar foarte putini, scaunul normal o singura data a fost putin mucilaginos asa...ochisorii usor umezi si nu avea acelasi apetit...in rest vesel si activ ca de obicei...nu a mai fost racit pana acum si nu stiu ce sa cred...este o simpla raceala sau poate fi pneumonie???? Va multumesc din suflet! Semnat: Carmen, o mamica disperata!

Raspuns - Dr. Calin Mircea Metes: Imposibil de "telediagnosticat", daca i-au dat Cefort...stiu ei ce fac. Eu cred ca medicul curant STIE ce are copilul dar dumneavoastra nu ati inteles exact si nici nu veti putea intelege fara studii aprofundate de medicina.

Nu putem sa alaturam termenii de pneumonie cu "simpla raceala". Tot medicul dvs. va poate lamuri. La 4 luni lucrurile se pot schimba din simpla raceala, cum spuneti dumneavoastra, in pneumonie nu de azi pe maine ci de dimineata pana dupa masa.

Asadar tratament mai departe, supraveghere medicala si cu siguranta ca veti trece peste necaz. Succes si sanatate multa!


Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!