Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Loredana: Baietelul este in varsta de 3 ani si jumatate. Deodata a inceput sa clipeasca des, sa stranga din ochisori la interval de secunde sau minute. Am pus pe seama bretonului si l-am tuns mai scurt. Dar face in continuare. Am mers la control oftalmologic si nu are probleme cu vederea. Ne puteti sfatui cum sa procedam mai departe, ce poate insemna acest clipit des? Va multumim!

Raspuns - Dr. Calin Mircea Metes: Este necesar un consult la neurologie infantila si efectuarea unei electroencefalograme atent interpretata de neurolog pentru a se va exclude o manifestare epileptica (echivalenta). Daca rezultatul este pozitiv se va introduce tratament obligatoriu. Daca electroencefalograma este normala tot neurologul va stabili daca este vorba doar de un tic.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!