Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Intrebare - Mihaela: In urma unui control de rutina mi s-a descoperit un hidrosalpinx de 5 cm trompa stanga.Mi-au spus sa fac si un RMN sa vada ce este sigur acolo. Am 2 operatii de cezariana, ultima acum 2 ani. Ar merge si laparoscopic operatia? Se poate sparge acest sac de infectie?

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: In primul rand ar trebui să faceti acel RMN sa se stie exact daca este hidrosalpinx sau altceva. Daca este hidrosalpinx ar trebui sa fie operat, altfel exista posibilitatea ca acolo sa se acumuleze puroi si sa se transforme in piosalpinx, lucru care va poate pune in pericol chiar viata. Operatia poate fi facuta laparoscopic fara probleme.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!