Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Intrebare - Nicola: Ma puteti ajuta sa imi explicati un Babes Papanicolau? Acum cateva luni mi-au iesit la Babes Papanicolau ,,modificari celulare active (++), halou perinuclear" iar acum mi-au iesit ,,modificari celulare active (+), inflamatie puternica" si am si dureri in partea stanga spre uter, multumesc!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Rezultatul Papanicolau arata faptul ca la nivelul suprafe?ti colului uterin exista o inflamatie, insa aceasta inflamatie a colului nu produce durere, ci mai degraba poate duce la modificarea secretiei. Modificarile celulare active sunt firesti, orice femeie le are intr-o mai mica sau mai mare masura.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!