Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Intrebare - Madalina: Am si eu o intrebare, am efectuat ieri cerclaj si mi s-a dat antibiotic Augumentin si Metronidazol, afecteaza cumva sarcina sau dezvoltarea normala a bebelusului? Multumesc frumos!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Această combinatie de antibiotice se da uneori dupa cerclaj pentru a consolida efectul acestuia, mai ales atunci cand se suspicioneaza o contaminare cu un anumit tip de germeni. Aceasta combinatie nu afectează fatul daca se administreaza dupa 10 saptamani de sarcina.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!