Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Intrebare - Dana: Sunt insarcinata in 24 saptamani si de la inceputul sarcinii doctorul a zis ca am iminenta de avort, dureri de spate, intarirea burtii si uneori mici dureri ca si la menstruatie si pana acum am luat doar 3 kg in greutate. Doctorul ginecolog nu mi-a dat sa iau nimic, a zis ca e totul ok si sa nu iau tratamente. Mentionez ca voi naste prin cezariana. Ar trebui sa ma ingrijorez sau e totul bine? Multumesc!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Uneori in sarcina pot sa apara contractii uterine sporadice, fara sa aiba vreo consecinta nefavorabila. Daca medicul dumneavoastra a concluzionat ca nu aveti nevoie de vreun tratament pentru contractii sau de vreun supliment pentru cresterea in greutate, atunci nu aveti de ce sa va faceti griji.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!