Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Intrebare - Alina: Am 16 ani, am pornit pe 17! Am nascut acum aproape 4 luni de zile prin cezariana! Dupa ce am nascut 2 luni de la nastere nu am avut contact sexual! Am mers la doamna doctor care mi-a urmarit sarcina si i-am cerut sa mi recomande o metoda contraceptiva! In urma consultului mi-a spui ca am uterul mare si mi-a dat Cerazette! Deoarece alaptez exclusiv la san!

De o luna de zile le iau! Vineri seara am luat pastila ca de obicei la aceeasi ora si dupa o ora de la luarea pastilei am avut contact sexual cu prietenul meu! In timpul contactului am avut dureri! Dupa contact a ejaculat in mine! Imediat dupa act si dupa ejaculare am observat picaturi mici, mici de sange! A doua zi aveam chilotul patat si am crezut ca este menstruatie, doar ca menstruatia mi-a venit pe 10 cu cheaguri luna aceasta si luna trecuta pe 24 am avut menstruatie! Dupa masa am observat o secretie maronie si dupa sangerare pana astazi! Am folosit doar un absorbant! Dupa, nu mi-a mai aparut nimic! Iau pastilele in fiecare zi! Este caz de ingrijorare! Sunt foarte speriata!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: De regula exista mici sangerari in cazul administrarii de Cerazette, nu ar trebui sa va faceti griji, totusi daca exista sangerari masive si cu cheaguri, ar trebui sa faceti un nou control pentru a vedea daca a aparut ceva intre timp.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!