Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Intrebare - Maria: Daca din folia contraceptiva mai am de luat inca 2 saptamani de pilule, dar eu as renunta la ele din aceasta saptamana, este vreun risc? Doresc sa renunt, deoarece in 2 saptamani, am de mers undeva si nu vreau sa am surprize cu menstruatia. Va multumesc.

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Daca renuntati acum nu vor fi probleme, veti avea o sangerare de cateva zile imediat dupa ultima pastila, dupa care veti fi in regula, trebuie doar sa retineti faptul ca, dupa ce renuntati, nu veti mai fi protejata impotriva unei sarcini nedorite.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!