Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Intrebare - Ioana: Din 2018 octombrie am luat tratament Rivotril cate o pastila pe seara de 0.5. In Ianuarie anul acesta am redus doza cu ajutorul medicului psihiatru, in Februarie pe data de 17 am incheiat tratamentul fara stari de rau... In Martie pe 24 am aflat ca sunt gravida, consultatie la ginecolog. Va rog frumos sa-mi dati un sfat, acest tratament pe care l-am avut poate afecta fatul?

In plus pe 5 martie am avut bronsita, am luat antibiotic Augumentin si Diclofenac plus Movalis cateva zile. Nu stiu ce sa fac? Pot merge inainte cu sarcina? Va rog frumos da-ti-mi un sfat. Pana se redeschid clinicile, sa pot face o programare la doctor ginecolog. Multumesc frumos!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Depinde foarte mult de cat de avansata este sarcina (cate saptamani aveti). Daca pe 17 februarie nu erati inca insarcinata, atunci nu ar trebui sa fie probleme. Augmentin, Diclofenac si Movalis sunt luate accidental in sarcina incipienta destul de frecvent, fara sa duca la probleme serioase.


Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!