Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Intrebare - Florentina: Am 2 luni de la nastere prin cezariana si azi pentru prima data am avut scurgere maronie. Este normal asa?

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Depinde daca alaptati sau nu exclusiv la san, daca aveti Papanicolau la zi, daca aveti sau nu fibroame etc. Daca secretia maronie se transforma in sangerare eu zic ca ar trebui sa mergeti la un control.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!