Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Intrebare - Georgiana: Sunt insarcinata in 13 saptamani. Va deranjez cu rugamintea de a ma ajuta cu clarificari cu privire la analiza Ac Anti-CMV IgM si toxoplasmoza. Va trimit mai jos analizele facute la intervale diferite, cu rugamintea de a ma sfatui daca este necesar sau nu sa iau masuri pe parcursul sarcinii si care sunt acestea. Pentru CMV medicul mi-a spus ca este o infectie veche si ca nu necesita masuri pe parcursul sarcinii si pentru toxo nu este risc ci a fost mai degraba o eroare de laborator la analizele din 3 Decembrie. Multumesc anticipat.

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Din buletinele de analiza reiese faptul ca nu aveti infectie recenta, nici cu toxoplasma, nici cu citomegalovirus. Asta inseamna ca sarcina este in afara vreunui pericol.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!