Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Intrebare - Anemona: Am 40 de ani. Am avut contact sexual neprotejat cu sotul si nu s-a retras la timp. Am intrat in aplicatie si fix cand s-a intamplat "accidentul" imi spune ca a fost ovulatia si ca riscul de sarcina e maxim. Dupa 10 ore de la contact am luat o pastila de Escapelle (pastila de dupa).

Insa sunt foarte stresata...e posibil sa fi ramas insarcinata in cele 10 ore? Isi mai face efectul pastila? Daca raman insarcinata, copilul va avea probleme? O sa il pastram. Fiind Sarbatorile am voie sa ciocnesc sampanie sau un pahar de vin la masa de Craciun, daca am luat azi Escapelle?

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Este posibil sa fi ramas insarcinata, chiar cu Escapelle, totusi probabilitatea sa se fi prins sarcina este foarte mica. Daca ramaneti insarcinata, copilul nu va avea probleme din cauza Escapelle. Dupa administrarea de Escapelle consumul de alcool este permis, totusi daca cumva s-a prins sarcina consumul de alcool nu este recomandat.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!