Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Intrebare - Elena: Pe 8 septembrie am avut un contact sexual neprotejat cu sotul meu. Acesta a spus ca e sigur ca ejacularea nu a avut loc in interiorul meu. Pe 28 septembrie mi-a venit menstruatia, care a fost perfect normala, atat cantitativ cat si ca durata. Dupa cateva zile dupa menstruatie am observat o pata de culoare maro pe lenjerie, nimic mai mult. Menstruatia trebuia sa-mi vina de pe 28, dar nu mi-a venit pana acum. Am facut un test de sarcina care a iesit negativ, si nici simptome specifice sarcinii nu am. E posibil totusi sa fiu insarcinata?

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Daca testul de sarcina a iesit negativ este extrem de putin probabil sa fiti insarcinata. Totusi, nu este imposibil, de aceea ar trebui sa faceti analiza beta-hcg din sange. Doar aceasta analiza poate spune clar daca sunteti insarcinata sau nu. Din ce povestiti pare mai degraba o dereglare hormonala.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!