Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Intrebare - Daniela: De vreo 4 zile am observat niste scurgeri vaginale gelatinoase, incolore ca niste muci, pe langa secretia cremoasa alba pe care o am mereu. Mentionez ca am 24 de saptamani de sarcina, am fost la ginecolog, mi-a verificat colul si mi-a facut ecografie vaginala si concluzia a fost col de 4,1 lung, inchis cu tonus uterin usor crescut. Intrebarea mea este: aceste scurgeri sunt normale sau pot insemna pierderea treptata a dopului gelatinos, ceea ce ar fi mult prea devreme?

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Daca a fost verificat colul si nu se deschide atunci este bine (uneori deschiderea colului este anuntata de o secretie aparte, de consistenta albusului de ou). Totusi, ar trebui facut un examen citobacteriologic din secretie, pentru a avea mai multe date despre ce ar putea fi.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!