Usturime in zona intima

Intrebare – Sidonia: Sunt o tanara in varsta de 17 ani si ma confrunt cu o problema destul de mare/grava. De aproximativ 1 an jumate, am o usturime foarte puternica in zona intima, cat si inauntru. De obicei apare o data pe luna, inainte de perioada ciclului menstrual sau dupa, in perioada ovulatiei si ma tine undeva la 8/9 zile de chin. Am tot incercat cu diferite creme, ovule, pastile, dar este in zadar. Mi-as dori sa aud si sfatul unui specialist. Multumesc!

Raspuns – Dr. Silviu Istoc: Sunt cateva afectiuni care pot duce catre aceasta simptomatologie. Pentru un raspuns corect am nevoie de mai multe informatii, cum ar numar de nasteri, daca mai exista si alte afectiuni caracterizate prin durere, etc. De asemenea ar fi nevoie de un consult, de preferinta in plina criza. La fel ar fi important de stiut daca simptomele persista si in timpul unui tratament de minim 3 luni cu contraceptive.

Data publicarii: Luni 9 Septembrie, 2019

Categorie: Sfatul Medicului

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook