MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Rebeca: Am inteles ca dupa 16 saptamani de sarcina, testele ies negative (hormonul este mai scazut)...e adevarat?

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Dupa 16 saptamani nivelul HCG nu mai creste, insa ramane totusi la valori mari, de aceea testele de sarcina raman inca pozitive pana la termen. Dupa nastere valorile devin negative la aproximativ 3 saptamani.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!