MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Liliana: Care este riscul la a doua sarcina, daca la prima am avut placenta previa cu hemoragie?

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: In cazul dumneavoastra riscul este mai mare decat la pacientele care nu au avut placenta praevia in antecedente. Daca la acele pacientele riscul este de 1 la 200, in cazul dumneavoastra riscul este de 2-3 ori mai mare, anume 1 la 60-100. Totusi, chiar si asa, 1 la 60 este considerat un risc destul de redus.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!