Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Maria: Hormonul Hcg este prezent pe tot parcursul sarcinii? De exemplu, daca sarcina este mai avansata, se mai pozitiveaza testul de sarcina? Multumesc!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Hormonul Hcg este prezent in sange pe intreg parcursul sarcinii, desi in cantitati mai reduse incepand cu trimestrul 2. Testul de sarcina iese pozitiv pana la cateva saptamani dupa ce iese placenta.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!