MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Adina: Atasat va trimit rezultatele la dublu test si v-as ruga sa ma lamuriti daca sunt sau nu probleme. Sunt foarte ingrijorata, astept raspunsul dumneavoastra. Va multumesc.

rezultate bitest
Raspuns - Dr. Silviu Istoc:
Din pacate rezultatul ridica suspiciunea ferma ca ar fi vorba despre sindrom Down, pentru a lamuri aveti nevoie de un test suplimentar, fie test prenatal non-invaziv (Nifty, Panorama, Harmony), sau mai bine biopsie de vilozitati choriale. Va trebui sa luati legatura cu medicul dumneavoastra pentru a va indruma mai departe.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!