Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Adina: Sunt insarcinata in 21 saptamani si medicul meu ginecolog mi-a zis ca bebele are marite caiile de acces a urinii dintre rinichi si vezica. Puteti sa imi explicati daca e posibil sa revina la normal pana la nastere?

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Depinde foarte mult de cauza. Uneori, la baieti in special, caile urinare superioare se pot dilata pentru un timp, urmand sa dea singure inapoi. In alte cazuri poate fi vorba despre un diabet gestational care are ca prim semn aceasta dilatatie de cai urinare. Alteori poate fi un blocaj la nivelul cailor urinare inferioare, ceea ce duce la o crestere treptata a calibrelor cailor urinare superioare. Depinde foarte mult de problema care a dus la dilatatia cailor in prima faza, fara sa stiu aceasta cauza nu am de unde sa stiu ce se va intampla cu copilul in viitor.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!