MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Cristina: Buna ziua, sunt insarcinata si am facut Bitestul, dar doctorul mi-a zis ca rezultatul este in limita normala, nu sunt asa convinsa de asta si as mai dori o parere. Multumesc!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Rezultatul atasat de dvs indica un risc foarte scazut de sindrom Down, Sindrom Edwards sau Sindrom Patau. Este considerat un rezultat bun, nu este nevoie de alte investigatii in momentul de fata.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!