MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Vica: Sunt insarcinata in saptamana 40 si bebelusul nu da nici un semn, am fost la ecograf aveam 39 de saptamani si mi s-a spus ca bebelusul impinge dar nu poate iesi de placenta, cica ar fi jos, am fost la medic ginecolog mi-a zis ca mai dureaza 2 zile si nici un semn, se poate sa pateasca copilul ceva? Cezariana nu vor sa-mi faca nici la cerere.

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Pana la 41 de saptamani nu ar trebui sa fie probleme, trebuie un pic de rabdare, este foarte important ca atunci cand se porneste travaliul colul sa fie pregatit, iar pentru asta este nevoie de timp, mai ales la prima sarcina. Daca bebelusul misca zilnic atunci nu ar trebui sa fie probleme.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!