MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Lucica: Spuneti-mi va rog ce analize se fac in trimestrul al doilea de sarcina? Mai precis am 21 de saptamani. Multumesc!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Depinde foarte mult de analizele facute in primul trimestru. In primul rand ar trebui refacute analizele uzuale, chiar daca in primul trimestrul au iesit bine. Ar trebui facut un sumar de urina si alte analize, dar in functie de rezultatul analizelor din primul trimestru. De aceea setul final de analize ar trebui sa fie stabilit in functie de rezultatul analizelor de pana acum si in functie de starea dumneavoastra, doar in urma unui consult amanuntit.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!