MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Viorica: Mi-a spus cineva ca nu este sanatos gratarul pentru copil. As dori sa ma lamuresc, pentru ca eu am unul de fonta si ii pregatesc carnita la acela destul de des. Ar trebui sa trec pe cuptor 100%? Are 5 ani si arata foarte bine pentru varsta lui. Multumesc!

Raspuns - Nutritionist Iulia Hadarean: Carnea pregatita la gratarul de fonta pe aragaz este o metoda mult mai sigura de a gati decat la clasicul gratar de afara. Problema apare la gratarul de afara, unde grasimea se scurge in foc si se degaja substante cu un anumit potential cancerigen, acest lucru lipsind la gratarul de fonta unde grasimea din carne nu se poate scurge in sursa de caldura. Si cuptorul reprezinta o optiune sigura de gatit, puteti sa alternati intre cele doua.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!