Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Dana: Inca de la nastere bebelusul meu nu s-a saturat doar cu san, orice as face dupa ce il alaptez vrea si completare - formula de lapte. Mi-as fi dorit sa il pot alapta exclusiv, insa am incercat si cu pompa, de fiecare data am scos fix 70 ml de lapte din ambii sani. De aceea nu se satura. Pot face ceva in aceasta situatie sa maresc cantitatea de lapte? Multumesc!

Raspuns - Maria Mermezan
: Desigur ca poti sa faci ceva. Recomandarea "masa si sanul" e valabila pentru mamele cu mult lapte cu scopul de a-l ajuta pe bebelus sa ajunga la laptele gras. Daca e putin lapte, precum si in puseele de crestere, se alterneaza sanii. In felul aceasta, pana bebelusul mananca din al doilea san, in primul se face un pic de colecta de lapte in spatele aureolei si, in felul acesta, alternand sanii, mama poate sa creasca productia de lapte. Mai apoi, se poate stimula lactatia cu medicatie galactogoga: incepand cu ceaiuri - chimen si fenicul, continuand cu galafor, schinduf, ulei esential de fenicul si chiar motilium.

De asemenea, este important sa se renunte la biberon si sa sa foloseasca un sistem de tubulete, ca de exemplu SNS Medela pentru a oferi copilului suplimentul in timp ce e la san.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!